Team Industronic

Industronic, dat is industrieel vakmanschap sinds 1984.

Hoe het begon…

Al sinds 1984 is Industronic – toen nog onder de bedrijfsnaam ‘RDM’ en gevestigd in Kapellen ‑ actief in het vervaardigen van elektronische schakelingen. Het bedrijf werd opgericht door Rigo Demeijer.

…en evolueerde

De activiteiten van Industronic zijn doorheen de jaren verder gemoderniseerd en uitgebreid. Vandaag neemt Industronic een vooraanstaande marktpositie in inzake advies en engineering van industriële automatisering. We ontwerpen onder meer sturingen voor stuurkasten, voorzien de PLC programmatie, bouwen we machines om en voorzien we in custom made kabels. Daarnaast geven we graag deskundig advies, onder meer wat betreft de CE markering, ATEX en de Machinerichtlijn. Kortom: Industronic transformeerde van een kleine eenmanszaak in een vooraanstaande one stop shop in industriële automatisering.

Leider met passie

Vandaag is Industronic gevestigd in Turnhout. Op 1 januari 2023 gaf Rigo Demeijer de fakkel door aan Joeri Baeten. Niet verwonderlijk, gezien Joeri’s passie voor elektriciteit en elektronica, zijn ondernemersdrive én zijn jarenlange ervaring binnen Industronic. Joeri heeft doorheen al die jaren heel wat ervaring opgedaan in elektriciteit, elektronica en industriële automatisering.

Een betere opvolger had Industronic zich niet kunnen wensen aangezien Joeri er al sinds 2010 als onderaannemer werkzaam is. Hij kent het bedrijf intussen dus door en door. Zijn taken bestonden toen uit bordenbouw en soldeerwerk. Vandaag is het takenpakket van Joeri fors uitgebreid: naast het leiden van het team is Joeri verantwoordelijk voor de engineering, projectopvolging en sales. De rode draad doorheen al deze verantwoordelijkheden is en blijft het helpen van klanten, hun uitdagingen aanpakken en een oplossing op maat bieden.

Joeri is gepassioneerd door het ondernemerschap en houdt van het oplossen van uitdagingen. Hij vindt het tof én uitdagend om dingen vanaf nul op te bouwen en de evolutie ervan te zien. Klinkt als een rasechte ondernemer, vindt u niet?

Never change a winning team

Een succesvol bedrijf is uiteindelijk niets zonder gedreven professionals.

Het succes van Industronic wordt dagelijks vormgegeven door:

Joeri
bestuurder, project management, sales

Jeroen
engineering

Jan
operationeel polyvalent medewerker

Linse
allround administratie

Onze klanten kunnen dagelijks rekenen op deze bekwame, enthousiaste medewerkers! Dankzij dit team is Industronic een gevestigde waarde geworden binnen de industriële automatisering. Omdat veiligheid in onze sector uiteraard essentieel is, heeft elk lid van ons team een VCA-attest op zijn of haar naam staan.

Bent u een gedreven professional in engineering, industriële elektriciteit of administratie én op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je deel uitmaken van een tof, geëngageerd, multidisciplinair team én wil je Industronic mee op de kaart zetten? Kom dan snel eens kennismaken.

Missie en visie

Industronic is dé one stop shop in industriële automatisering.

Onze missie is om elke dag opnieuw aanverwante oplossingen te bieden onder één dak. Zo voorzien we klanten van een totaaloplossing: geen onnodige tussenpersonen, geen oeverloos overleg tussen verschillende partijen maar een fijne samenwerking in alle transparantie.

We ambiëren een klein maar standvastig engineeringbedrijf te blijven met een sterk team van professionals waarop je op elk moment kunt rekenen. Personeel wordt bij Industronic gezien als essentieel, waardevol kapitaal en niet als een nummer. Daarom kiezen we er bewust voor om klein en beheersbaar te blijven zodat we te allen tijde dicht bij elk teamlid én de klant blijven staan. We zijn en blijven de one stop shop waar de klant terecht kan met zijn specifieke vragen of zijn uniek project. Industronic is de plek waar er echt naar de klant geluisterd wordt en waar constructief meedenken een evidentie is.

Terecht trots

Het geheel is meer dan de som der delen. Dankzij onze professionals en een succesvolle samenwerking onderling en met de klanten schrijven we elke dag opnieuw mooie succesverhalen. Ontdek ze hier.

Kennismaken?

Wilt u kennismaken met ons team? Kom vrijblijvend langs en vertel ons over uw plannen, ambities en uitdagingen. Wij denken graag met u mee. Laten we samen verder groeien.