Asfaltcentrale (bouwsector)

Voor een asfaltcentrale voerden we een cruciaal project uit dat de efficiëntie en functionaliteit van hun operaties aanzienlijk heeft verbeterd. De klant had problemen met defecte borden in een bestaande asfaltcentrale. Dat belemmerde de gangbare bedrijfsprocessen aanzienlijk en bovendien vertraagde het de dienstverlening aan klanten.

Onze taak was het engineeren en opbouwen van een nieuwe kast die essentieel was voor de werking van de asfaltcentrale. Het systeem moet temperatuursensoren uitlezen en componenten zoals motoren, elektrische kleppen en verwarmingselementen schakelen indien nodig.

We hebben de kast gebouwd en geïnstalleerd met behulp van de door de klant aangeleverde documentatie. Uiteraard zorgden we voor een naadloze integratie met de bestaande systemen van de asfaltcentrale.

Door het vervangen van de defecte borden en de integratie van onze oplossing, hervatte de asfaltcentrale snel haar bedrijfsprocessen en verbeterde de klantenservice aanzienlijk. Ons werk heeft dus niet enkel de operationele efficiëntie van de centrale verhoogd, maar ook bijgedragen aan de continuïteit van de dienstverlening aan hun klanten.

Wilt u ook uw bedrijfsprocessen verbeteren en tegelijk uw klantenservice optimaliseren? Plan dan snel uw gratis consult.

Wordt u onze volgende tevreden klant?