Montage van pneumatische kasten

Voor een machinebouwer voerden we een project uit m.b.t. de montage van pneumatische kasten. Dit is namelijk een cruciaal aspect voor hun vulmachines. De klant deed beroep op Industronic voor de montage van pneumatische borden. Dit was essentieel voor de werking van hun vulmachines, die zowel in de machinebouw als in de werktuigbouwkunde worden toegepast.

Onze opdracht was het mechanisch opbouwen en pneumatisch aansluiten van deze kasten, waarbij efficiëntie en kostenbesparing voorop stonden.

We stelden de kasten samen volgens het aangeleverde schema. Bijkomend voordeel: we produceerden de borden in bulk. Deze enorm kostenbesparende maatregel werd door de klant natuurlijk enorm op prijs gesteld. De samenwerking was bovendien al gebaseerd op een eerdere positieve ervaring, waarbij we software voor hun machines hadden geschreven.

De pneumatische kasten zijn intussen succesvol geïnstalleerd en hebben direct bijgedragen aan de verbetering van de functionaliteit van de vulmachines. Dergelijke projecten zijn uitermate waardevol voor het opbouwen én versterken van duurzame klantrelaties.

Wilt u ook inzetten op operationele efficiëntie én klanttevredenheid? Contacteer ons dan snel om uw project met ons te bespreken.

Wordt u onze volgende tevreden klant?